בדיקות בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/01/2009 | 18:58 | מאת: טלי

שלום ד"ר אפי היקר אודה לך אם תוכל להגיד לי מה פרוש התוצאות המצ"ב: תודה רבה ולילה טוב טלי 2 - IU/ml <3 Negative TOXOPLASMA IgG - Negative TOXOPLASMA IgM 3 - IU/ml negative 14.30 RUBELLA Ab IgG 4 - IU/ml 1.70 positive CMV IgG - negative CMV IgM פירוט הערות מציין הערה 1 Treponema SCR by ELISA 2 POSITIVE: >=8.8 BORDRELINE: 7.2-8.8 NEGATIVE: 0-7.2 3 NEGATINE: 0-15 POSITIVE: >=30 BORDERLINE: 15-30 4 POSITIVE: >=0.6 BORDERLINE: 0.4-0.6 NEGATIVE: 0-0.4

22/01/2009 | 19:13 | מאת: טלי

רק לציין שבילדותי חליתי באדמת וכן התחסנתי בגיל בית הספר. אז קצת מוזר שאין לי נוגדנים לאדמת האם התוצאה מטרידה? ומה עליי לעשות כעת????? תודה

שלום טלי, בהחלט יש לך נוגדנים כנגד נגיף האדמת (שרמתם "נושקת" לגבול התחתון של "הנורמה"), ולכן ל א סביר שתחלי שוב במחלה זו במהלך הריונך. לאחר שתסיימי את ההריון במז"ט תוכלי לקבל חיסון נוסף שיגן עלייך טוב יותר בהריון הבא. הרבה בריאות אפי

שלום טלי, משמעות הבדיקות שצרפת היא: 1. שכנראה מעולם לא נדבקת בטפיל הטוקסופלאזמה. 2. שכנראה חוסנת כנגד (או חלית ב) אדמת, אך רמת הנוגדנים שבדמך היא קצת נמוכה. 3. שכנראה נדבקת בעבר ב- CMV, אך אין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בנגיף זה. (4. שכנראה שכחת לצרף לשאלתך את תשובת ה- VDRL). הרבה בריאות אפי

22/01/2009 | 20:10 | מאת: טלי

הי ד"ר אפי, לא שכחתי לצרף את בדיקת העגבת, היא פשוט שלילית.... ובבקשה תרגיע אותי לגבי האדמת, לילה טוב :-) טלי

מנהל פורום מחלות זיהומיות