הפיטיטיס B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/01/2009 | 17:08 | מאת: יוחנן

שכנה שיש לה הפיטיטיס B באה אלינו הביתה,אוכלת אצלנו לפעמים וכשאשתי שוטפת את הצלחת שלה ניתז על כלי האוכל שאנחנו אוכלים מהם.מוזגת לכוס שלה פעם שניהושלישית ופי הבקבוק נוגע בכוס שלה ואנחנו שותים מהבקבוק וכנראה רוק שלה נבלע לנו. לפעמים היא גם שוכבת על הספה אצלנו ואחריה הילדים שלי שוכבים באותו מקום.כשהיא אוכלת אצלנו היא שמה את קופסת הסיגריות שלה ולפחות פעם אחת הסיגריות נגעו בלחם שאנחנו אוכלים.פעם אחת היא הביאה לנו מכתב שלנו שהגיע אליה בטעות ונגענו בו כמובן ואולי היה עליו רוק שלה או אפילו דם. האם כך אפשר להידבק בהפיטיטיס B?

22/01/2009 | 17:19 | מאת: יוחנן

כשהיא אוכלת אצלנו אני דואג למלא את הצלחת במים וסבון לפני שאשתי שוטפת אותה.

שלום יוחנן, הדבקה בהפטיטיס B במהלך האירוע שמתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות