פירוש תוצאות הבדיקה להרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/01/2009 | 13:44 | מאת: לי

שלום. אני נמצאת בשבוע 38. הופיעו לי לאחרונה מן פצעים באזור שבין נרתיק לבין פי הטבעת. הרופאה שלי אמרה שזה דומה לקונדילומות אך אין לשלול הרפס. לכן ביצעתי בדיקת דם והנה התוצאות: HSV-IGG TYP.II NEGATIVE HSV-IGG POSITIVE HSV-IGM(I+II) BORDERLINE מה פירושן? יש לציין שבבדיקת דם לפני חצי שנה היו אותן תוצאות בדיוק.

שלום לי, בדיקות הדם שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר בהרפס מסוג 1 (שבד"כ גורם לפצעים בפה / שפתיים ולא באזור אברי המין). אין אצלך עדות ברורה להדבקה בהרפס מסוג 2 (שגורם בד"כ לפצעים באזור אברי המין), אך ה- IgM ה"גבולי" לא מאפשר לשלול זאת בוודאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות