הפיטיטיס B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/01/2009 | 22:26 | מאת: שי

קרוב משפחה שלאשתו יש הפיטיטיס B (הוא עצמו מחוסן) היה אצלי בבית ואחרי שהלך הבת שלי שמה את הפנים בדיוק איפה שהוא ישב,וכשאשתי שטפה את הכוס שלו ניתז על כלי אוכל וכולנו אכלנו בהם. האם כך ניתן להידבק בהפיטיטיס B ?

20/01/2009 | 22:48 | מאת: שי

הביא את הזמנה במעטפה ואשתי שמה לחמניה שמחר בבוקר הילד יאכל לבית הספר. האם זה לא מסוכן כי אולי היה במעטפה דם או רוק של קרוב המשפחה שכזכור לאשתו יש הפיטיטיס B.אבל הוא עצמו מחוסן. רק הערה קטנה:אשתו לא היתה אצלנו.

20/01/2009 | 23:15 | מאת: ניר

לשי, אורלי,משה,יעקב ושות' למה שלא תתחסנו לההפטטיס B ו-C וכך תחסוך לעצמך כמה חרדות ותיתן סופסוף לד"ר הלפרין מנוחה?!??!!?!?!? בעצם זה לא יפתור את הבעיה כי לזיבה , עגבת ואיידס עוד לא המציאו חיסון..אבל אני בטוח שאם תחפש טוב ברשימת הפורומים תמצא פורום תמיכה נפשית ואז אולי לפחות הבעיה של ד"ר הלפרין תיפתר..

21/01/2009 | 00:44 | מאת: שיlll

פעם שניה לכוס ופי הבקבוק נגע בכוס שהוא כבר שתה ממנה. וכשאנחנו שתינו מהבקבוק מן הסתם רוק שלא נבלע לנו. האם לא נידבק כך?

כנ"ל

שלום שי, הדבקה בהפטיטיס B במהלך האירוע שתואר על ידך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות