תודה רבה!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/01/2009 | 21:19 | מאת: טל

ד"ר אפי שלום, מזה כמה שנים (לפחות 5 ) אני נעזרת בפורום שלך כשצריך וכל פעם כשאני מגיעה לכאן אני נדהמת מהסבלנות, המקצועיות, האדיבות, המהירות וההתמדה שבה אתה עונה לשאלות הגולשים, היסטריות ומופרכות ככל שיהיו. תודה רבה לך אתה עושה עבודה מ-ד-ה-י-מ-ה (!!!) שלי באופן אישי ואין לי ספק שלעוד רבים סייעה מאוד (:

20/01/2009 | 22:28 | מאת: חנן

תודה והרבה בריאות לכולנו...

21/01/2009 | 09:25 | מאת: שואלת

"הצקתי" לדר' רבות לגבי שאלות על הרפס השפתיים (מן הסתם עוד אציק) ותמיד נעניתי בסבלנות,אדיבות,ואפילו הומור תודה רבה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות