סוף טיפול הפטיטיס סי.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/01/2009 | 14:49 | מאת: מישהו

שלום אני בן 22 וסיימתי לפני שבועיים טיפול של 48 שבועות בהפטיטיס סי (פגסיס 180 וקופגוס 1000 מ"ג). אנזימי הכבד הפכו לתקינים חודש מתחילת הטיפול, ונשארו יציבים עד עכשיו. בבדיקת עומס ויראלי לא אותר וירוס מהחודש השלישי של הטיפול (אולי עוד מלפני- לא בדקתי לפני). מצב זה נשאר יציב עד עכשיו. רציתי לשאול, האם ניתן לשתות אלכוהול במצבי? מדובר על מינון של כמה כוסיות בסופ"ש, ולא על בסיס יומי. תודה רבה והמשך יום נעים.

שלום מישהו, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך למומחה/ית למחלות כבד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות