cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/01/2009 | 21:53 | מאת: נועה

האם י ש אנשים שהגוף שלהם לא מסוגל להידבק ב CMV ? אולי משהו שקשור למערכת החיסונית ? איך אפשר להסביר שיש אנשים שעד גיל 32 לא נדבקו בחיים בנגיף זה ובטוח הם היו חשופים לוירוס זה איפשהו,הרי אף אחד לא חי בתוך בועה. אני היום בת 32 אין לי נוגדנים לוירוס זה ורציתי לשאול מה הסיכוי באחוזים שדווקא עכשיו כשאני בהריון שבוע 12 אני פתאום אדבק בנגיף זה. ממה חשוב לי לדעת.

שלום נועה, לפי מיטב ידיעתי אין אנשים החסינים לגמרי מפני הדבקה ב- CMV, אך אני חושש שאין לי תשובות טובות על אף אחת משאלותייך האחרות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות