שעלת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/01/2009 | 16:59 | מאת: ניבה

שלום! הבוס שלי בן 60+ חלה בדלקת ריאות ושעלת חזקה, אני יושבת איתו באותו חדר קטן ואנו עובדים על אותם מסמכים. רק לפני יומיים אישרו לו שיש לו שעלת והוא משתעל מעל שבועיים. רציתי לדעת האם עליי ליטול תרופה כלשהי בגלל שנחשפתי לחולה שעלת ודלקת ריאות? . אני אמא לשתי בנות קטנות. אני מרגישה כיום טוב.( יש לציין כי היה לי שיעול של כ- חודש ימים טורדני , לא חזק כמו של הבוס שלי עד לפני כשבועיים, ללא חום, רופא משפחה ציין שזה ויראלי). תודה מראש על התשובה.

שלום ניבה, אינני מכיר טיפול מונע המקובל ו/או שנמצא יעיל אצל אנשים שנמצאים במצב שתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות