שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/01/2009 | 17:20 | מאת: דוד

שלום היום כשהייתי באוניברסיטה הבחנתי בכתם אדום יבש על האצבע באיזור בו יש לי פצע לא ברור לי האם זה היה דם (שמקורו לא ידוע), ניסיתי לנקות אותו עם רוק ואולי חלק ממנו נכנס לפי (יש לי דלקת חניכיים) האם כתוצאה ממגע זה עם הפצע או עם פי אני יכול להידבק באיידס? האם יש צורך להיבדק?

11/01/2009 | 17:39 | מאת: דוד

אציין שהכתם האדום נראה כדם אך אינני בטוח שמדובר בדם

שלום דוד, הדבקה בנגיף האיידס במהלך האירוע שאותו תארת בשאלתך איננה סבירה. לגבי ה"צורך" להיבדק- זוהי החלטה שלך. הרבה בריאות אפי

12/01/2009 | 07:27 | מאת: דוד

האם בתשובתך התייחסת לאפשרות שאותו "כתם" הוא דם שאינו שייך לי כלומר שמקורו באדם אחר? ומתי עלי להיבדק והיכן?

מנהל פורום מחלות זיהומיות