שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/01/2009 | 21:49 | מאת: אמיר

שלום ד"ר הלפרין! היה לי פצע קטן טרי בזרוע (מעט דם זב ממנו) הפצע היה מכוסה בחולצתי, פגשתי חבר והוא נגע לי בחולצה בדיוק באיזור שהיא מכסה את הפצע (כלומר הפצע היה מכוסה בחולצה והוא נגע לי בחולצה תוך כדי שהוא מצמיד אותה לפצע) האם לדעתך אפשר להידבק כך באיידס? אציין שלא ראיתי דם בידיים שלו או משהו כזה מה גם שחולצתי לא התרטבה מנוזל כלשהו כתוצאה ממגע זה איתו תודה רבה

שלום אמיר, הדבקה בנגיף האיידס במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות