הפרשות של דם מהפין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/01/2009 | 22:12 | מאת: נתי

שלום רב.. לפני כ5 חודשים בעת קיום יחסי מין ירד לי דם מהפין. מאוד נלחצתי ולמחרת כבר הייתי אצל רופא משפחה ששלח אותי לעשות בדיקות שתן,ואולטרסאונד הבדיקות יצאו תקינות לאחר מכן הלכתי לבדיקות אורולוג שאמר שהכל נראה תקין ושאני יבוא בעוד כמה חודשים.. למשך שבועיים לא ירד לי דם לאחר שבועיים שוב ירד לי דם בעת קיום יחסי המין שוב הלכתי לרופא משפחה וזה שלח אותי לאורולוג מומחה שם נאמר שהכל נראה תקין אך עליי לעשות בדיקה של החדרת מצלמה לבדוק את הפין מבפנים מה שהפחיד אותי נורא.. לאחר חודש ללא יחסי מין וללא דם התחילו לצאת לי טיפות של דם בתחתונים, וטיפות של נוזל שקוף ולבן בלי שום קשר ליחסי מין. הלכתי באופן יזום לבקש בדיקת שתן חוזרת ושם נמצא שיש לי יותר כדוריות לבנות .הרופא שולח אותי לבדיקת שתן חוזרת וכך כבר גורר אותי יותר מ5 חודשים בזמן שאני לא ישן.. ורק חושב על זה ומאוד מפחד מה הסיבות לכך ? מה זה יכול להיות? איך אפשר לדעת איזה מחלה זו? דרכי הריפואי ? האם זה סרטן???? אשמח לקבל תשובה בהקדם ועוד פרטים בנושא .. תודה רבה רבה!!

שלום נתי, אני ממליץ לך לבקש לבצע בדיקת שתן ובדיקת זרע לתרבית ולטפילים. אם התוצאה תהיה שלילית לחזור ולהפנות את שאלותיך בנושא לרופא אורולוג. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות