לויקוציטים בצואה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/01/2009 | 17:12 | מאת: יעל

כפי שכתבתי - אני סובלת מזה כחודש מחולשה ועייפות. יש לי ליחה/ריר בחלק מהיצאות. עשיתי בדיקות דם כלליות ותפקודי כבד הכל תקין. אציין ש – Urea(B) היה 40.4 טווח (17-43) בד"כ התוצאות שלי בערך זה 25-30. טריגליצרידים עלו מ- 80-100 בד"כ למעל 200. שאר הבדיקות תקינות לחלוטין. בבדיקת צואה לפרזיטים קיבלתי את ההודעה הבאה: הודעות לבדיקת Stool for parasites לא נמצאו פרזיטים וביצי תולעים נראו לויקוציטים אציין שבמהלך החודש הייתה לי שפעת עם ליחה. (יתכן שמבליעת ליחה בטעות הלויקוציטים?) האם המשמעות היא שיש לי דלקת? מה המשמעות של התוצאה של צואה לפרזיטים? יש לעשות בדיקות נוספות? צריך לקחת תרופה מסויימת? תודה!

שלום יעל, אני ממליץ לך לבצע תרבית צואה: אם התשובה תהיה חיובית- לחזור אלי, ואם היא תהיה שלילית- להפנות את שאלתך לרופא/ה גאסטרואנטרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות