תוצאות של cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/01/2009 | 23:20 | מאת: מיכל

שלום רב, לפני 4 חודשים כאשר התחלתי לנסות להכנס להריון עשיתי בדיקת cmv והתוצאות היו נכון ל-11/9: cmv igg-positive>22 cmv igm-positive cmv avidity- 0.9 high avidity ב-3 חודשים הסמוכים לבדיקה avidity >=0.8 כאשר סביר לשלול הדבקה ראשונית רופא המשפחה המליץ לי להמתין כ-3 חודשים ואילו רופא הנשים אמר שאין כל צורך להמתין לנוכח העובדה שעברתי גם cmv ב-2005 חזרתי על הבדיקה אתמול מכיוון שאני בהריון בשבוע חמישי והיה כתוב שהתוצאות הן אותן תוצאות ללא שינוי מהפעם הקודמת.... מה זה אומר? האם זה מסוכן? כי בפועל זה כאילו כבר חצי שנה אחרי ההדבקה?ועצם העובדה שחליתי בזה גם ב-2005?

שלום מיכל, אני ממליץ לך להתייעץ בנושא עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות