בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/01/2009 | 22:21 | מאת: הילי

לפני חודש חליתי במחלת הנשיקה מה הבדיקות אומרות היום אני כבר לא חולה? הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה - U/ml 5.50 גבולי EBV.EBNA - U/ml 80.00 מחוסן EBV VCA_IgG - U/ml >> 160 POSITIVE EBV VCA IgM - IU/ml 2.20 POSITIVE CMV IgG - שלילי CMV IgM תודה

שלום הילי, אין ביכולתן של הבדיקות שצרפת להעיד האם את עדיין חולה או לא. כל מה שניתן לאמר על פיהן הוא שכנראה נדבקת לאחרונה ב- EBV (שגורם ל'מחלת הנשיקה'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות