ליחה בצואה + עייפות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/01/2009 | 08:36 | מאת: יעל

ליחה בצואה + עייפות שלום, אני בת 35. לאחרונה אני סובלת מעייפות וחולשה. בצואה שלי יש גושי ליחה. אציין שאני לוקחת ציפרלקס מזה חודש. כמו כן אני סובלת מכאבי גב (יש לי פריצת דיסק - אולי לא רק מכך?). עשיתי לפני 3 חודשים בדיקות דם כלליות תקינות. לאחרונה עשיתי שוב בדיקת תפקודי כבד - הכל תקין פרט לעלייה חדה ברמת הטריגליצרידים - מ- 80-100 בד"כ למעל 200. מה המשמעות של ליחה בצואה? אילו בדיקות יש לעשות? תודה

שלום יעל, אני לא מכיר תופעה של "ליחה בצואה". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות