הרפס זוסטר - המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/01/2009 | 09:08 | מאת: הילה

תודה רבה לך על תשובתך המהירה. האם יש טעם בבדיקה לאבעבועות רוח 3 חודשים אחרי הבדיקה החיובית הקודמת? כי אם ה - IGM יצא עכשיו שלילי זה הגיוני כי עבר זמן, ואם הוא חיובי האם המשמעות שהבדיקה גם אז היתה מוטעית? האם אפשר לחלות באבעבועות רוח פעם שניה ללא נגעים על העור, בהנחה שמה שהיה לי ברגל לא אבעבועות רוח?

שלום בילה, 1. ניתן לחלות באבעבועות פעמיים אבל זה נדיר. 2. לגבי הטעם בביצוע בדיקת ה- IgM החוזרת- הייתי מחזיר את הכדור אלייך ושואל מה היה הטעם לבדוק זאת מלכתחילה בשבוע ה- 8 להריונך? הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות