מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/01/2009 | 21:49 | מאת: דור

חליתי במחלת הנשיקה בחודש יולי 2008 לאחרונה אני מרגיש שהתסמינים חזרו-חום/צמרמורות/כאבי שרירים/חולשה חזרתי על תוצאות בדיקת דם והיא להלן: CMV-IGG >10 CMV-IGM-POSITIVE EBV-IGM-BORDERLINE EBV IGM-NEGETIVE EBV EBNA-IGG-POSITIVE לתשובתכם אודה

שלום דור, הגורם השכיח ל'מחלת הנשיקה' הוא נגיף הקרוי EBV (שבו כנראה חלית בעבר), והבדיקות שצרפת מעלות חשד שנדבקת לאחרונה בנגיף הקרוי CMV שגם הוא יכול לגרום ל"מחלת הנשיקה". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות