הרפס השפתיים ומין אוראלי?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/01/2009 | 21:39 | מאת: שואלת

זוכר אותי ואת הפחד שלי? אז הנה עוד פחד... אם חבר שלי מבצע בי מין אוראלי,כשאין לו פצע בשפתיים,האם גם אז סיכויי ההידבקות שלי הם נמוכים? האם הוא יכול בכלל להדביק אותי בהרפס של אברי המין,אם יש לו הרפס בשפתיים? תודה

שלום שואלת, כשלחבר שלך יש הרפס פעיל בשפתיים, והוא מבצע בך מין אוראלי, את בהחלט יכולה להידבק ממנו, ולכן מין אוראלי בסיטואציה הזו הוא ל א מומלץ. הסיכוי להדבקה כשאין לו הרפס פעיל הוא נמוך (אך לא בהכרח אפסי). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות