איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/01/2009 | 20:00 | מאת: פרדי

אמא של שכן חולה איידס נכנסה אלינו הביתה לעניין מסויים וכשיצאה כמובן נגעה במפתח ובידית הדלת,ואפשר שנדבקה מהבן שלה באיידס. אני ניקיתי בצורה קלילה עם סבון את המפתח ואת ידית הדלת כי לבת שלי היו שריטות ביד מהחתולה שלנו.ופחדתי שתיגע בדלת כי אולי יצא דם לשכנה כשנגעה במפתח ובידית הדלת. ואמנם אחרי כמה דקות,בין 5 ל-15,הבת שלי נגעה בידית הדלת וביד שלה כאמור כמה שריטות מהחתולה. האם כך אפשר להידבק באיידס?

שלום פרדי, הדבקה באיידס במהלך האירוע שאותו תארת בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות