המשך - דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/12/2008 | 19:57 | מאת: יפעת

שלום שוב, אכן ביצעתי צילום חזה שפוענח ע"י רנטגנולוג כתסנין ריאתי, והרופאים נאלצו להסכים איתו למרות שלא ממש ראו דלקת בצילום.. הסתבר לי בדיעבד. האם תוצאות אלו חריגות? את הבדיקה ביצעתי כ-3 ימים מסיום טיפול אנטיביוטי: Neutro%= 82.2 (absolut Neutro 6.7 Lymph= 10% absolut Lympho 0.8 IgG- 1670 IgM - 255 האם ישנן דלקות מסוימות או וירוסים שניתן לבדוק? רציתי לשאול אם ידוע לך האם דלקת בדרכי השתן עשויה להביא לחום עוד לפני שהיא מביאה לסימפטומי צריבה וכדומה? תודה רבה לך.

שלום יפעת, 1. כדי לאבחן את הגורם לדלקת ריאות מקובל לשלוח כיח לתרבית, או לבצע בדיקות דם (סרולוגיות) לחיידקים ונגיפים שונים. 2. הבדיקות שצרפת אינן חריגות אצל אנשים הלוקים בדלקת ריאות. 3. דלקת בדרכי השתן יכולה להתבטא בחום ללא צריבה במתן שתן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות