ליכן פלאנוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/12/2008 | 13:36 | מאת: עזרה !!!!!!!!!!!!

שלום : לפני כחודש התחיל להופיע אצלי סימנים ורודים בגוף שמגרדים וכואבים - עכשיו זה כבר התפשט ברגליים וידיים ובטן וחזה ותחתית הגב - בבית חולים רמב"מ אבחנו את זה כליכן פלאנוס- כול המשחות לא עוזרת וגם כדורים סטירואידים שאני מקבלת וכול דבר כדי למנוע גירוד כמעט ולא עוזר קראתי באינטרנט שאנשים אומרים שזה עובר תוך שנה שנתיים וזה ממש דיכא אותי- כי זה גם מגרד והמראה זוועה .... האם יש טיפול יעיל לדלקת הזאת ???? והאם זה נכון שהטיפול כול כך ארוך ??? ואם זה באמת יצליח יש אפשרות שזה יחזור לי אי פעם?? כי נאמר שזו מחלה מופיעה ספונטאנית ונעלמת ספונטאנית בלי שידוע לה סיבה אשמח לקבל תשובה ותודה מראש ....

שלום עזרה, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך- שאיננה קשורה למחלות זיהומיות- לרופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות