שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/12/2008 | 23:19 | מאת: יריב

שלום ד"ר הייתי במסיבה והמארחת חתכה עוגה לאורחים. לפני שהיא חתכה את החתיכה בשבילי היא ליקקה את הקרם בפיה ואז חתכה לי מהעוגה תוך שהיא נוגעת בפרוסה עם האצבעות שהיו בפיה. אכלתי את פרוסת העוגה. האם לדעתך יש סיכוי שנדבקתי באיידס? האם עלי להידבק?

30/12/2008 | 23:22 | מאת: יריב

התכוונתי האם עלי להיבדק? האם רוק נחשב נוזל מדבק באיידס? (בהנחה שהוא לא מכיל דם נראה לעין)

שלום יריב, הסבירות להדבקה בנגיף האיידס במהלך האירוע שאותו תארת בשאלתך היא נמוכה ביותר/אפסית. לו אני הייתי במצבך לא הייתי טורח להיבדק בגלל אירוע כזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות