תוצאות בדיקה ל-CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/12/2008 | 13:39 | מאת: שרית

בתי בת שנה כמעט.סובלת כבר 4 חודשים מחום שבא והולך,חוסר תיאבון,עליה מעטה במשקל,לפעמים היא נודניקית.. עשינו בדיקות ל-CMV..הנה התוצאות: mycoplasma pneum igG- negetive c-reactive protein- 0.78 כאשר הטווח בין 0-0.30 mycoplasma pneum igm- negetive cmv igG- 3.2 יש נוגדנים. cmv igM- 15 בדיקת ESR היתה 109 אך ירדה ל-69 מה דעתך?האם היא עדיין חולה?מתי לדעתך נדבקה?מתי זה צפוי לעבור?יישאר נזק?היא תחלים באופן מלא? אני ממש לחוצה...

שלום שרית, לא ברור לי משאלתך האם במעבדה שבה נבדק ה- CMV ערך של IgM 15 נחשב 'חיובי' או 'שלילי'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות