מוקסיויט פורטה 500 כמוסות - בבית המרקחת הורו לי לק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/12/2008 | 04:36 | מאת: ilan

בעקבות דלקת גרון חוזרת קיבלתי מוקסיויט פורטה בבית המרקחת הורו לקחת את הכמוסה שעה לפני האוכל האם כך צריך לקחת את התרופה תודה אילן

שלום אילן, כן. הרבה בריאות אפי

27/12/2009 | 07:35 | מאת: rhbv

שלום האם מוקסיויט פורטה עוזר גם לדלקת שהתפתחה בתפרים שלאחר ניתוח????

22/04/2015 | 00:12 | מאת: rami

שלום דר, קיבלתי את התרופה הנל, נאמר לי לבלוע 3 כדורים ביום. שאלתי מה הוא פרק הזמן הנדרש להמתין בין כדור לכדור? אם נאמר שיש להמתין 8 שעות זה קצת תמוה שכן אאלץ להמתין בשתיית הכדור האחרון לאחת עשרה בלילה ואולי גם שתיים עשרה תלוי מתי אתעורר בבוקר. לתשובתך אודה, תודה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות