בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/12/2008 | 14:33 | מאת: הילי

לפני חודש חליתי במחלת הנשיקה עשיתי השבוע בדיקת דם מה אומר על הוירוס עדיין קיים? יש נוגדנים כבר? CMV igG תוצאה: 2.20 positive CMV igM שלילי מה הכוונה? תודה ומה הכוונה לתשובה: BETA - HCG 17 האם הריון? תודה

שלום הילי, כנראה שנבדקת רק לנגיף אחד- CMV, שהוא פחות שכיח כגורם ל'מחלת הנשיקה', ולפי התוצאות שצרפת לא נראה שהוא היה הגורם למחלתך לפני כחודש. בקשי מרופא/ת המשפחה שלך להיבדק גם כנגד EBV שהוא שכיח יותר כגורם למחלה זאת. בנוגע ל- BETA- אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ת נשים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות