מיואשת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/12/2008 | 11:16 | מאת: שואלת

שאלתי אותך כאן רבות לגבי הרפס השפתיים. אני יודעת שאמרת לי שאם אתנשק איתו כשאין לו פצע,הסיכוי שאדבק הוא נמוך... אבל אני עדיין חוששת... האם יש לי דרך נוספת להיזהר מהדבר הזה?? האם זה עובר דרך הרוק? אוף...

שלום מיואשת, אני לא בטוח שאוכל להרגיע אותך מעבר למה שעשיתי (וכנראה לא הצלחתי) עד כה. הרבה בריאות אפי

29/12/2008 | 13:43 | מאת: שואלת

אני הבנתי שמה שמדבק בהרפס השפתיים זה השלפוחיות עם הנוזל... האם גם כשאין אותם אפשר להידבק? האם ההרפס עובר גם ברוק? אני הרי יודעת שאני לא נשאית,ושהדיבקות ראשונית היא סוערת ולא נעימה האם כדאי לי כבר לקחת מרשם ולקנות כדורי זובירקס למקרה שאדבק? ועוד שאלה,יש אפשרות לשלוח לך מייל יש דברים שלא קל לכתוב בפורום... תודה מראש

מנהל פורום מחלות זיהומיות