שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/12/2008 | 01:00 | מאת: דרור

שלום ד"ר הייתי בטיול בדרום אמריקה במהלכו עשיתי סנפלינג ונדרשתי ללבוש כפפות העשויות מבד עבה על הידיים ,אלו כפפות רב פעמיות שרבים לפני השתמשו בהם היו לי פיצעונים קטנים על האצבעות והם באו במגע עם הכפפות האם לדעתך אפשר להידבק באיידס באופן הזה? האם לדעתך מקרה זה מצדיק בדיקה? תודה

שלום דרור, הדבקה בנגיף האיידס אינננה סבירה בדרך שאותה תארת בשאלתך. לו אני הייתי במצב דומה ל א הייתי טורח לבצע בדיקה בכיוון זה. הרבה בריאות אפי

27/12/2008 | 08:52 | מאת: דרור

תודה על המענה המהיר. יש לי שאלה נוספת והיא למען ידע כללי האם שתן נחשב כנוזל מדבק באיידס?

מנהל פורום מחלות זיהומיות