מחלת נשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/12/2008 | 11:23 | מאת: יוסי

על פי תוצאות בדיקות הדם התקבל cmv-igg ברמה של 8.90 , ebv ebna -159 ואילו cmv-igm ו ebv-igm הינם negative.מצב כללי לא טוב כאבי בטן עייפות וחום במשך החודש האחרון.על פי הנתונים האמורים רציתי לשאול באיזה שלב נמצאת מחלת הנשיקה?

שלום יוסי, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר בנגיפי ה- EBV וה- CMV (שהם הגורמים השכיחים ל'מחלת הנשיקה'), אך אין בהן עדות לתחלואה עכשווית במחלה זו, ואין ביכולתן לאבחן באיזה שלב של המחלה אתה נמצא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות