זקוק לייעוץ ולעזרה אני מאוד מפוחד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/12/2008 | 20:10 | מאת: מפוחד

שלום רב, בשבוע שעבר סבלתי מהתופעה הבאה: יצא לי פצע הרפס על השפתיים בפעם הראשונה בחיי (מעולם מעולם לא היה לי הרפס). בנוסף יצא פצע הרפס שאובחן כהרפס על ידי רופא עור גם בסנטר התחתון (שלפוחיות מפרישות). במקביל לזה סבלתי מחום, כאב גרון, צינון חזק, שיעול, ותחושה של שלפוחיות בחיך או משהו כז ה (היה לי מאוד קשה לאכול שבוע). ד"ר, אני לא עשיתי שום מעשה שיכול לחשוף אותי באמת ל-HIV (לא סמים, לא הומוסקסואל וממש לא מין לא מוגן). האם התופעות האלה הן ייחודיות ל-HIV ? מה אני צריך לעשות אני מת מפחד....

שלום מפוחד, התופעות שתארת א י נ ן יחודיות למחלת האיידס. הרבה בריאות אפי

24/12/2008 | 22:03 | מאת: מפוחד

ד"ר שלום, תודה רבה על התגובה המהירה. שאלה אחרונה, ענית שזה לא ייחודי. עדיין לא הבנתי האם ברוב המקרים זה מעיד על מחלת האיידס או שזה דבר שיכול להיות נפוץ והוא אכן נפוץ ? האם זה יכול להיות פשוט התפרצות ראשונית של הרפס השפתיים ? אני לא הבנתי מתשובתך יותר מדי ואני מצטער על ההצקה החוזרת והנשנית אך אני מבטיח כי זו האחרונה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות