ילד עם זיהומי עור חוזרים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/12/2008 | 12:54 | מאת: שיריד

שלום ד"ר. הבן שלי בן 4 וחצי. בריא בדר"כ. בחודשים האחרונים מתפתחים אצלו זיהומים מוגלתיים שמתחילים בפצעון קטן ומזדהמים תוך יום-יומיים בצורה רצינית. אחרי כל זיהום כזה רופא הילדים שלנו רושם לנו טיפול באנטיביוטיקה (משחה וסירופ) וזה עובר תוך כשבוע-שבוע וחצי. מכיוון שזה קרה כבר פעם שלישית, אנחנו מודאגים מאוד. הרופא הפנה אותנו לבדיקות דם במעבדה וכן לקביעת תור אצל אימונולוג. בבירור בקופ"ח אמרו לנו שאין אימונולוג, אלא זיהומולוג. מיהו לדעתך המומחה שצריך להתייעץ איתו? אנחנו קצת מבולבלים... תודה מראש

שלום שיריד, גם אני חושב שהכתובת המועדפת היא אימונולוג/ית (ילדים, אם אפשר), אבל אם אין ברירה אז גם זיהומולוגי/ת (ילדים) זאת אפשרות טובה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות