תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/12/2008 | 12:25 | מאת: דני

אני בן 55 ועשיתי בדיקות דם לצהבת. Hepatitis A IgG positive Hepatitis A IgM negative Hepatitis Bs Ab >1000.00 mIU/ml <above dynamic range of assay Hepatitis Bs Ag negative Hepatitis C Ab negative מה משמעות בדיקות אלה? תודה מראש דני.

שלום דני, הבדיקות שצרפת מצביעות על כך שכנראה: 1. חלית בעבר בהפטיטיס A או חוסנת כנגד נגיף זה. 2. חלית בעבר בהפטיטיס B או חוסנת בהצלחה כנגד נגיף זה. 4. לא חלית בעבר בהפטיטיס C. 3. אין אצלך עדות למחלה פעילה בנגיפים אלו. הרבה בריאות אפי

22/12/2008 | 07:59 | מאת: דני

תודה לך על התשובה. רציתי רק לדעת אם משמעות הדבר היא שאני נשא או חולה? מה משמעות מס' הנוגדנים? ומה זה Bs Ag? תודה דני.

מנהל פורום מחלות זיהומיות