לימפומה מדבקת?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/12/2008 | 11:58 | מאת: גלית

אני יודעת שהשאלה מוזרה,ושסרטן לא מדבק אבל אני בכ"ז רוצה לשאול חבר שלי היה חולה בעבר בלימפומה.עבר מאז 20 שנה. קראתי פעם שלימפומה ניגרמת גם מוירוסים האם אני יכולה להידבק ממנו? למרות שהוא כבר הבריא?

שלום גלית, אכן קיימים סוגים מסוימים של לימפומות שנגרמים (כנראה) ע"י נגיפים, אך בהיעדר פרטים נוספים על הגורם למחלתו של חברך אין ביכולתי להשיב על שאלותייך בנושא. הרבה בריאות אפי

18/12/2008 | 14:26 | מאת: גלית

יש לך מושג איפה ואיך אני יכולה לבדוק את זה? אני ממש לא רוצה לחלות בלימפומה...

מנהל פורום מחלות זיהומיות