מוטרדת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/12/2008 | 10:57 | מאת: טלי

הייתי עם בני בן שנתיים וחצי בגן משחקים. הוא התגלש במגלשה. אחרי כדקה ראיתי שיש לו כתם של צואה על המכנס. הסתכלתי על המגלשה והייתה עליה צואה רכה (סליחה על התיאור זה חשוב לשאלה). המכנס היה עם כתם גדול והתחתונים עם כתם קטן. מעבר להרגשה הלא נעימה - האם יש מחלות שעוברות כך? איידס? צהבת? מחלות אחרות? (הוא מחוסן לצהבת A+B). תודה

שלום טלי, בהנחה שהילד לא נגע בצואה בידיו ואח"כ הכניס את היד לפה- הדבקה במחלה זיהומית כלשהי במהלך האירוע שאותו תארת היא לא סבירה. הרבה בריאות אפי

17/12/2008 | 16:05 | מאת: טלי

ואם היה אירוע כזה - של נגיעה והכנסת יד לפה, אילו מחלות יכולות לעבור? תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות