?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/12/2008 | 09:56 | מאת: ליאור

שלום רב. יש לי מס' שאלות, בלוטת התריס של בתי בת ה- 4 יצאה גבוהה בבדיקות דם האחרונות (4.98 TSH), מה זה אומר? מה הטיפול? בנוסף, מצאו בבדיקת צואה Giardia lamblia הייתי מעוניינת לדעת האם יש קשר בין מה שמצאו לבין קוסקאי B. בתודה מראש, ליאור.

שלום ליאור, 1. לא ברור לי מה זה "קוסקאי B". 2. לא הבנתי מהי שאלתך בנוגע ל- Giardia lamblia. 2. בנוגע לבלוטת התריס- אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ת משפחה או לפנימאי/ת או לאנדוקרינולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות