מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/12/2008 | 17:08 | מאת: הילי

לפני שלושה שבועות חליתי במחלת הנשיקה האם לפי הבדיקות נידבקתי בשני הוירוסים? CMVו EBV? CMVigG 1.90 POSITIVE CMVIgmגבולי CMV AVIDITY 0.27 EBV VCA_IgG 10.30 NEGATIVE EBV. EBNA 4.30 NEGATIVE EBV VCA IgM 160 POSITIVE AVD בין 0.20 ל0.29 VIDAS גבולי במכשיר תודה הילי

שלום הילי, סביר שנדבקת לאחרונה רק באחד מבין 2 הנגיפים שגורמים ל'מחלת הנשיקה', אבל רק אם תחזרי על אותן הבדיקות (שאת תוצאותיהן צרפת לשאלתך) בעוד מספר שבועות אוכל להגיד לך באיזה נגיף בדיוק מדובר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות