כלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/12/2008 | 19:22 | מאת: roi

אתמול בערב טיילתי בנגב והשארנו זבל עטוף בניר כסף. אחרי כמה זמן ראינו ששני שועלים קרעו את כל הנייר כסף ולכן אספתי את החתיכות של הניר כסף. אחרי מעשה חשבתי שאולי ייתכן שהשועלים היו חולי כלבת והרוק שלהם (שבודאי היה על הזבל) עלול להגיע לשריטות קטנות שיש לי ביד. האם יש סיבה לבדיקה? מה עלי לעשות?

שלום ROI, מה שעליך לעשות זה לפנות (מחר בבוקר) ללשכת הבריאות המחוזית במקום מגורך כדי להתייעץ בנושא עם הרופא במרפאת הכלבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות