הרפס השפתיים-זה קרה!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/12/2008 | 22:17 | מאת: שואלת

התגברתי על הפחד,והתנשקנו... אבל עכשיו אני משקשקת...אולי נידבקתי כי יש לי קצת קילוף עור בשפתיים (שהיה לפני הנשיקה) אם חלילה נידבקתי,מתי זה "יופיע"? האם כדאי לי לקנות משחת "זובירקס" לייתר ביטחון? אמא'להההההההההה

שלום שואלת, אם נדבקת בהרפס אזי תוך מספר ימים את עלולה לחלות (בד"כ במחלת חום מלווה בפצעים בלוע), ומשחת זווירקס לא תמנע זאת. הרבה בריאות אפי

08/12/2008 | 08:34 | מאת: שואלת

זה נשמע כמו סיוט אמיתי ומה עושים עם הפצעים האלה? איך מטפלים בהם? אתמול כתבת לי "לקחת סיכון" ולחיות (לא היה לו פצע פעיל אתמול) אם הייתי יודעת שהדבקה ראשונית היא כזאת קשה לא הייתי לוקחת את הסיכון אף גבר לא שווה את הדבר הזה

מנהל פורום מחלות זיהומיות