ניתוח בדיקות דם EBV Ab.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/12/2008 | 15:32 | מאת: דפנה

נשלחתי ע"י הרופא לבדיקת דם לאחר שהיה לי חום וכאבי גרון שחזרו ונעלמו וחזרו ונעלמו... כבר כמה פעמים. התוצאות לבדיקה EBV Ab. הם: EBNA IgG (POS) EBV Past infection אשמח אם תוכלו להסביר לי את המשמעות. מה זה EBNA ו EBV? מה זה אומר POS - חיובי? אז יש לי EBNA? מה זה? מה זה Past infection, זה אומר שהיה בעבר ועכשיו כבר אין? זה בשלב מדבק?

שלום דפנה, EBV זהו שם של נגיף (שגורם בעיקר ל'מחלת הנשיקה')- ו- EBNA זהו שם של חלק מהנגיף. IgG חיובי (Positive) מעיד על כך ש ב ע ב ר נדבקת בנגיף הנ"ל. לשאלתך לא צרפת כל בדיקה שמעידה על זיהום עכשווי בנגיף זה. הרבה בריאות אפי

15/03/2009 | 13:08 | מאת: איציק

שלום לכם, גם אני קיבלתי תוצאות דומות עם CMV IgG 145.1 ו-CMV IgM שלילי. אפשר בבקשה לקבל הסבר?

מנהל פורום מחלות זיהומיות