אופלודקס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/12/2008 | 09:09 | מאת: יגאל

שלום רב, קיבלתי מהרופא טיפול באופלודקס 200 מ"ג פעמיים ביום למשך שישה שבועות עקב דלקת כרונית בערמונית. אחרי שקראתי את כל תופעות הלוואי של הכדור החלטתי להפסיק לקחתו לאחר כשלושה שבועות ולאחר שהתחלתי להרגיש טוב. כיום חזרו הסימפטומים. האם אני יכול לשוב ולקחת את האופלודקס לשבועיים או עשרה ימים נוספים? כמה זמן צריך לעבור בין סבב טיפול אחד לשני? האם האופלודקס יכול אכן להינתן למשכי זמן ארוכים כאלו? האם אכן קיימת סכנה בשימוש כה ממושך או שהתרופה בטוחה לשימוש? תודה על תשובתך שבת שלום יגאל

שלום יגאל, 1. אין תרופה שהיא ב- 100% בטוחה, וגם לאופלודקס יש תופעות לוואי אפשריות (כפי שכבר חווית). 2. ניתן להשתמש באופלודקס לתקופות ארוכות אם יש צורך בכך. 3. אני ממליץ לך להפנות את כל שאר שאלותייך בנושא לרופא המקורי שרשם לך את האופלודקס. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות