סטרפטקוקוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/11/2008 | 00:06 | מאת: דניאל

יש לי סטרפטוקוקוס ואני סובלת מכאבי ברכיים נוראיים...אני בקושי יכולה ללכת כמו שצריך. הייתי שותה כדורים תקופה והיה נדמה שזה עבר כי חלפו הכאבים . עכשיו זה חזר והייתי אצל הרופא הוא אמר שהמצב ממש חמור ושאולי אני אצטרך לקבל זריקות, אף אחד לא ממש מסביר לי מה זה אומר ואני בחוסר וודאות. קראתי על זה באינטרט והיה כתוב שזה גם יכול להגיע ללב, אני אשמח אם תוכל לתת לי יותר מידע בעיניין.. אם אני במצב שזה כבר יכול להגיע ללב? האם תיהיה לי דלקת פרקים בעתיד? האם יש לזה תרופה ומה היעילות שלה? מה הכדורים/זריקות בדיוק עושים?נלחמים בחיידק ואז הוא לא חוזר...או שהם עוזרים זמנית?ומה התופעות לוואי של הטיפול אני אשמח לכל מידע בנושא ..תודה מראש

שלום דניאל, הביטוי "יש לי סטרפטוקוקוס" לא ברור לי, כמו גם הטיפול שקיבלת וזה שהומלץ לך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות