EBV-IGM

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/11/2008 | 16:37 | מאת: דבי

שלום, בני בן 4.5 חלה לפני כחודש עם סימפטומים של חום ונפיחות בבלוטות הלימפה מבדיקה דם שנעשתה ע"י רופאת הילדים נמצא EBV-IGM חיובי, שאלתי היא האם יש תופעות לוואי שבאות עם המחלה הזו כגון חוסר תיאבון ועייפות ?והאם יש איך להקל על תופעות אלו ?

שלום דבי, עייפות וחוסר תיאבון יכולים להיות ביטוי ל'מחלת הנשיקה' שממנה סובל בנך. לצערי, אינני מכיר תרופות שמרפאות את המחלה ומקלות על הסימפטומים הללו (שבד"כ חולפים מעצמם תוך מספר ימים/שבועות). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות