בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/11/2008 | 14:36 | מאת: ט

שלום! בבדיקות שערכתי לפני מס חודשים לפני כניסה להריון התקבלו תוצאות הנ"ל: PRP שלילי, VDRL שלילי ו TPHA שלילי, האחרונים מסיבה לא ברורה לי בוצעו באבו כביר. בימים אלה אני בהריון ושוב ביצעתי את כל בדיקות הדם, אותן תוצאות כל הנ"ל שליליים אך שוב הבדיקות בוצעו באבו כביר. האם יש סיבה מיוחדת ששולחים את בדיקותי לאימות לאבו כביר כל פעם? והאם יש צורך להשלים בירור רפואי כל שהוא לאור העובדה הזו. תודה

שלום ט, ב'אבו-כביר' נמצאת המעבדה המרכזית לעגבת בארץ, ולכן בדיקות רבות הקשורות למחלה זאת נשלחות לשם. התשובות שלך הן שליליות (פעמיים), ולאור זאת אין סיבה נראית לעין להמשך ברור בכוון זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות