ליסטריה בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/11/2008 | 17:42 | מאת: נדב

שלום רב, אשתי בחודש 4 להריונה. אמש אכלנו סושי (שכלל נתחי דג נא). לא ידענו כי קיימת סכנה בהדבקות בליסטריה. שאלותי: 1. איזו בדיקה יש לבצע בכדי לדעת האם אישתי נדבקה? 2. מהם הטיפולים לאישה הרה במקרה של הדבקות? תודה מראש, נדב

שלום נדב, סטאטיסטית,הסיכוי להידבק בליסטריה מאכילת סושי (שמיוצר בתנאים "מקובלים") הוא נמוך ביותר כך שאין סיבה שאשתך תעבור בדיקות כלשהן (או תקבל טיפול מונע כלשהו) כל עוד היא חשה בטוב. הרבה בריאות אפי

20/11/2008 | 09:04 | מאת: נדב

תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות