הרפס זוסטר?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/11/2008 | 21:05 | מאת: סופי

לאחר 3 ימים של כאבי ראש עזים, וחום (38.3), גיליתי פריחה מאד ממוקדת בזרוע שמאל. הרופא איבחן הרפס זוסטר. יצויין שהפריחה אינה מגרדת ואינה כואבת. תחושות הכאב הן בראש בלבד. האם יתכן הרפס ללא כאבים באזור הפריחה? בתודה מראש

שלום סופי, זה בהחלט ייתכן. יחד עם זאת, כאב (ואפילו חזק) יכול להופיע באזור הפריחה מספר שבועות/חודשים לאחר העלמותה, וכדי לצמצם סיבוך זה מומלץ לקחת טיפול אנטי-הרפטי (למשל באציקלוויר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות