VDRL

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/11/2008 | 17:59 | מאת: אלה

בבדיקות דם לפני הכניסה להריון נשלחתי לעשות את בדיקת ה VDRL, בבדיקות של מכבי בהתחלה היה רשום שבוצע בדיקת אלייזה ונשלח לאימות לאבו כביר, התשובות כולן חזרו שליליות, כעת אני בהריון ושוב נתבקשתי לבצע את הבדיקות- אותן תוצאות -נשלח לאימון וחזר שלילי הן VDRL ןהן TPHA, השאלה היא מדוע כל פעם יש צורך לשלוח לאימות? האם זה מסמן על בעיה אחרת?

שלום אלה, המרכז באבו-כביר הוא המקום ה'רשמי' בישראל שבו מבוצעות הבדיקות לעגבת, ולכן הן נשלחות לאימות שם. עובדה זו אין בה כדי להצביע על כך שאת חשודה כסובלת ממחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות