היפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/11/2008 | 12:22 | מאת: יגאל

שלום אני טופלתי במסגרת מחקר בהיפטיטיס C שנשאתי ולאחר חצי שנה ללא טיפול הבדיקה היתה שלילית, הרופאה המטפלת שלי אמרה שהבראתי מהוירוס יש לציין שבמהלך הטיפול עשיתי בדיקת דם שנקראת HEPATITIS C RNA PCR ויצאה שלילית. כבר עברה שנה מאז שהבראתי, עכשיו עשיתי בדיקה HEPATITIS C רגילה בלי RNA PCR והיא יצאה חיובית האם יכול להיות דבר כזה? אני מודאג אודה לתשובתך המהירה

שלום יגאל, אני לא יודע מה זאת בדיקת הפטיטיס C "רגילה". אם בדקת נ ו ג ד נ י ם לנגיף אז ברור שהתוצאה תהיה חיובית: גם אחרי החלמה מלאה מהזיהום נשארים בגופו של כל אחד נוגדנים כאלו במשך שנים רבות (ואפילו לכל שארית חייו), וזו איננה סיבה לדאגה. הרבה בריאות אפי

17/11/2008 | 01:50 | מאת: יגאל

הכוונה שעשיתי בדיקת דם שנקראת HEPATITIS C ab משהו כזה ויצא חיוב

כנ"ל

מנהל פורום מחלות זיהומיות