דלקת בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/11/2008 | 10:13 | מאת: רעות

לסבתי בת 80 תוצאות בדיקת שתן לכללית הראו לויקוציטים 300/LU וכדוריות דם אדומות +2, יחד עם זאת לא היו לה שום תסמינים ותרבית שתן (לפני טיפול אנטיביוטי) היתה שלילית. ממה נובעים הממצאים של הלויקוציטים בשתן אם אין לה דלקת ?

שלום רעות, יכולים להיות לכך מספר הסברים: 1. מדובר בתהליך דלקתי לא זיהומי. 2. מדובר בדלקת שנגרמת ע"י חיידק (או נגיף) שלא צומח בתרבית רגילה. הרבה בריאות אפי

14/11/2008 | 12:40 | מאת: רעות

יש לה זיהום בדם ממקור שאינו מערכת השתן, האם זה יכול להסביר את הלויקוציטים בשתן?

מנהל פורום מחלות זיהומיות