נפיחות ואדמדמות בתוך הפה-האם מדובר בוירוס?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/11/2008 | 08:43 | מאת: נילי

לפני חמישה ימים החל לבני בן השנתיים וחצי עקצוץ בפה, ולאחר כמה שעות הבחנתי שיש לו אדמומיות ונקודות קטנטנות אדומות כמו שטפי דם בריקמה של תוך השפתיים. יום למחרת התופעה התחילה גם אצלי, ואז גם הרגשתי עם האדמומיות גם נפיחות ורגישות בעת צחצוח שיניים, אכילת מאכלים חריפות וכדומה. פרט לכך לא היו סימפטומים אחרים (חום או פריחה). אציין שהעלנו כל מיני השערות למצב, למשל: באותו יום היינו בחוץ בשמש והיו כמה ימים עם מזג אויר יבש. בנוסף אכלנו בצל ירוק שלא אכלנו שנינו הרבה זמן. אבל- מכיון שעברו כבר מספיק ימים, אני חוששת שאולי מדובר בוירוס. אשמח לקבל חוות דעתך, תודה.

13/11/2008 | 11:00 | מאת: נילי

הנקודות האדומות בגודל קצה סיכה, נעלמו לאחר יום-יומיים

שלום נילי, אולי מדובר בנגיף ואולי במשהו אחר: אני חושש שאין בידי כלים כדי לתת לך תשובה ודאית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות