האם יש קשר בין psc לבין זיהומי המעי הגס ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/11/2008 | 19:04 | מאת: בשורות טובות בע"ה

אנטיביטיקה שניתנה בגין חשד ל זיהום המעי הגס ב-CDT הועילה . אולם לא הוכח קיומו של החיידק או הרעלן .... במה מדובר וכיצד ניתן לטפל בזה ? יש לציין שהזיהום תקף מספר ימים לאחר ניתוח בקע ... . תודה לד"ר המלומד .

שלום בשורות טובות בע"ה, לא ברור לי על איזה זיהום אתה מדבר לאור העובדה שהבדיקה לנוכחות הרעלן של ה'קלוסטרידיום דיפיציל' היתה שלילית. הרבה בריאות אפי

10/11/2008 | 23:25 | מאת: בשורות טובות בע"ה

התמונה הקלינית היתה של זיהום הכולל שילשולים חריפים עם ספירה לוייקוציטית של כ-39000 שחזרה לנורמה לאחר טיפול של מספר ימים באנטיביוטיקה , ניתן פלאג'יל ויש שיפור למרות שלא נצפה רעלן החיידק בצואה .

מנהל פורום מחלות זיהומיות