טיפול לפיטריה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/11/2008 | 23:31 | מאת: שיר

התחלתי את הטיפול אך זה רק יותר מגרד לי גם לבן זוגי יש את זה אך בצורה קלה באזור המפשעה. לי יש גם על הפוט האם יתכן שזה הרפס? אין לי את זה בשום מקום בגוף רק באזורים האינטימיים החיצוניים אבל אני ממש סובלת מגירודים וגם לא קיבלתי מחזור והמחזור שלי מאוד סדיר בד"כ. יכול ליהיות שהאבחון שלו לא נכון? אני לא יודעת אם להפסיק את הטיפול נראה שזה רק החמיר לפחות הגירודים.אני מאוד מוטרדת אודה לתשובתך המהירה

שלום שיר, האפשרות שמדובר באבחון לא נכון קיימת, אבל לא ברור לי איך אני יכול לעזור בנושא זה. נסי להיבדק ע"י רופא/ה אחר/ת (אולי במרפאה של 'רפואת מטיילים'?). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות